Fiamm Team Finland

Fiamm -mallisto

Fiamm -akuista löytyy akku jokaiseen tarpeeseen aina raskaasta kalustosta pienkoneisiin ja mönkijöihin tai erikoisolosuhteisiin. Malleja, joita yhdistävät vahva lähtöteho, sekä maksimaalinen latautuminen, löytyy niin moderneihin ajoneuvoihin, kuin vanhempaan kalustoon.

Fiamm on akkuteknologian huippu, jonka laatu on käsite ja tunnustettu kaikkialla maailmassa - parhaat autonvalmistajat, kuten Opel-Vauxhall, Mercedes Benz, Peugeot-Citroën, Renault, Maserati, FCA Group, Volvo, Jaguar, Toyota ja Nissan sekä Ferrari, luottavat Fiamm -ensiasennusakkuihin. Poikkeuksena muista Suomessa myytävistä akkumerkeistä markkinoimamme Fiamm käynnistysakut valmistetaan samassa tehtaassa kuin ensiasennukseen autotehtaille menevät akut. Näin ollen tiukka laadunvalvonta koskee myös myymiämme Fiamm akkuja.

Ekologisuus on mukana jokaisessa Fiamm -akun valmistusprosessissa ja kaiken aikaa etsitään uusia mahdollisuuksia parantaa kestävän kehityksen teemaa akun koko elinkaarelle. Luonnollisesti jälleenmyyjämme ovat mukana ja sitoutuneet kierrätyspalveluun.

Fiamm Titanium Black

Erinomainen akkusarja autoille, joissa on normaali perusvarustus ja sähkön tarve. Titanium Black akut ovat taattua Fiamm- laatua.

Fiamm Titanium Pro

Huippulaadukas nesteakku, jossa erittäin suuri starttivirta ja erinomainen varauksen vastaanottokyky. Näitä ominaisuuksia tarvitaan etenkin talven kylmissä olosuhteissa. Toimintavarmuus takaa sen, että Titanium Pro akkua käyttävät ammattilaiset ympäri maailmaa. Maksimaalista tehoa tuottava akku vaativaan käyttöön.   

Fiamm Ecoforce AGM ja EFB

Akku moderneihin "start&stop" tai jarrutusenergian talteenotolla varustettuihin autoihin, joissa virrankulutus on runsasta. Ecoforce AGM  akkuja käytetään etenkin silloin, kun tarvitaan poikkeuksellisen suurta virranantokykyä, tehokkaat moottorit tai suuret varaustilan vaihtelut. Toimintavarmuudensa ansiosta akkua käytetään esimerkiksi jakelukäytössä, hälytysajoneuvoissa tai vaikkapa korkeaviritteisten moottoreiden käynnistämisessä. Monet urheiluautojen valmistajat käyttävät ECOFORCE AGM akkua ensiasennusakkunaan. 

Fiamm powerCUBE ja energyCUBE

Kovaan käyttöön työkoneille ja raskaalle kalustolle suunniteltu akku, jossa varmuutta ääriolosuhteisiin. Monet ammattilaiset niin metsäkoneissa tai raskaassa kalustossa luottavat Fiamm akkuihin. PowerCUBE sekä energyCUBE sarjoissa on haettu kestävyyttä tärinätuennalla ,sekä optimoimalla kapasiteetti ,että virranantokyky. Käyttöikää pidentäviä ominaisuuksia on korostettu nimenomaan levyrakenteella ja sen tuennalla. Turvallisuutta parantavia tekijöitä ovat mm. labyrintti -kansirakenne kipinänestolla ,sekä innovatiivinen DPBS (dual plate blocking system) ,jolla estetään tärinästä aiheutuneet murtumiset levyissä. PowerCUBE sekä energyCUBE tuotteilla varmistat laitteesi toiminnan kriittisistä olosuhteista huolimatta.

Fiamm MotorENERGY ja NEPTUNE

Erityisesti vapaa-ajan käyttöön suunnitellut akkusarjat moottoripyörille, kelkoille ja mönkijöille.  NEPTUNE sarja veneisiin, matkailuautoihin ja aurinkosähköjärjestelmiin. Saatavana sekä nestehappo- sekä suljetut AGM akkusarjat.